TÜRKGÜCÜ ATASPOR ÜZDÜ

Spor 25.03.2016 - 13:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2122+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR ÜZDÜ

Almanya’nın en eski Türk takımı 'Türkgücü Ataspor', deplasmanda SC Kirchheim ile karşılaştı.
Almanya'nın Münih bölgesi Landesliga temsilcimiz; Nazım, Mevlüt, Erhan, Mert, Cengiz, Volkan, Onur, Burkibar, Umut, Ferhat, Viktor kadrosu ile sahaya çıktı. İlk yarı gol pozisyonu bulamayan temsilcimiz, devreyi 0-0 berabere tamamladı. İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan rakip takım Kircheim, 48'inci dakikada Loens ile golü buldu: 1-0. Ataklarını sıklaştıran Kircheim, 66'ncı dakikada oyuna yeni giren Aimen Hassan ile skoru 2-0’a getiren golü buldu. İlerleyen dakikalarda atak bir futbol sergileyen ama gol pozisyonu bulamayan Türkgücü Ataspor, sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Orhan GEDİK / MÜNİH
Almanya’nın en eski Türk takımı 'Türkgücü Ataspor', deplasmanda SC Kirchheim ile karşılaştı.

Almanya'nın Münih bölgesi Landesliga temsilcimiz; Nazım, Mevlüt, Erhan, Mert, Cengiz, Volkan, Onur, Burkibar, Umut, Ferhat, Viktor kadrosu ile sahaya çıktı. İlk yarı gol pozisyonu bulamayan temsilcimiz, devreyi 0-0 berabere tamamladı. 

İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan rakip takım Kircheim, 48'inci dakikada Loens ile golü buldu: 1-0. 

Ataklarını sıklaştıran Kircheim, 66'ncı dakikada oyuna yeni giren Aimen Hassan ile skoru 2-0’a getiren golü buldu. 

İlerleyen dakikalarda atak bir futbol sergileyen ama gol pozisyonu bulamayan Türkgücü Ataspor, sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Orhan GEDİK / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.