TÜRKGÜCÜ ATASPOR ÜZDÜ

Spor 19.04.2016 - 23:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2621+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR ÜZDÜ

Landesliga'nın 28. haftasında deplasmanda SB Chiemgau Traunstein'in konuğu olan Münih Türkgücü Ataspor sahadan 2-0 yenik ayrıldı.
Münih Türkgücü Ataspor karşılaşmaya Nazım, Erhan, Mert, Cengiz, Onur, Cisse, Önder, Umut, Ferhat, Viktor, Ercan ilk onbiri ile başladı.  Karşılaşmanın ilk golü maçın 6. dakikasında Waldemar Daniel'in ayağından geldi. İlk yarıda başka gol olmayınca Türkgücü Ataspor soyunma odasına 1-0 yenik olarak girdi. Maçın ikinci yarısının 64. dakikasında  Maximilian Probst maçta son sözü söyledi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi. Alınan bu yenilgiyle Türkgücü Ataspor 35 puanla 13. sırada yer aldı.  Deniz GEZGİNCİ | MÜNİHmunihinsesi.com | özel
Landesliga'nın 28. haftasında deplasmanda SB Chiemgau Traunstein'in konuğu olan Münih Türkgücü Ataspor sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Münih Türkgücü Ataspor karşılaşmaya Nazım, Erhan, Mert, Cengiz, Onur, Cisse, Önder, Umut, Ferhat, Viktor, Ercan ilk onbiri ile başladı. 

Karşılaşmanın ilk golü maçın 6. dakikasında Waldemar Daniel'in ayağından geldi. İlk yarıda başka gol olmayınca Türkgücü Ataspor soyunma odasına 1-0 yenik olarak girdi.

Maçın ikinci yarısının 64. dakikasında  Maximilian Probst maçta son sözü söyledi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Alınan bu yenilgiyle Türkgücü Ataspor 35 puanla 13. sırada yer aldı. 

Deniz GEZGİNCİ | MÜNİH
munihinsesi.com | özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.