TÜRKGÜCÜ ATASPOR YİNE ŞANSIZ: 1-0

Spor 02.08.2015 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1725+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR YİNE ŞANSIZ: 1-0

Landesliga'nın dördüncü haftasında deplasmanda TSV ECHING ile karşılaşan Münih Türkgücü Ataspor sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
Landesliga'ya başladığı günden beri şansızlıkların peşini bırakmadığı Münih Türkgücü AtasporTSV Eching deplasmanında da aynı kaderi yaşadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Münih Türkgücü Ataspor'da hafta içi transfer edilen Sinan Süngüoğlu da kadrodaki yerini aldı. Ancak Sinan'ın kondisyon eksikliği ve takıma uyum sorunu gözlerden kaçmadı. İki takımda ilk yarıya dengeli başladı. Maçın 20. dakikasında rakip takım Marco Juric'in ayağından golü buldu ve 1-0 öne geçti. Golün ardından Münih Türkgücü Ataspor'un atakları başladı. Maçın 42. dakikasında  Cengiz Ötkün ve Mevlüt Çam'ın girdiği etkili pozisyondan yararlanamayan Türkgücü Ataspor, ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladı. Teknik Direktör Alper Kayabunar ikinci yarıya değişik bir kadro ile çıktı. Maçın 52. dakikasında yeni transfer Sinan, yaklaşık 8 metreden topu auta gönderdi.  55. dakikada Sinan, Ferhat Mavi ve Cisse girdikleri pozisyonu  değerlendiremedi. Oyunun ikinci yarısında Münih Türkgücü Ataspor'un ardı ardına geliştirdiği atakları rakip takımın kalecisi başarılı bir şekilde önledi. 83. dakikada çok iyi bir atakla ceza sahasına giren Cengiz Ötkün beraberliğe çok yaklaştı ancak kaleciyi geçemedi. 89. dakikada Sinan mutlak bir gol şansını kullanamadı. Münih Türkgücü Ataspor bu maçta da güçlü rakibine karşı tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve maç 1-0 TSV ECHING üstünlüğü ile sona erdi. Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Alper Kayabunar; "İlk yarıda takımım beklediğimizi yapamadı. Şansız bir gol yedik. İkinci yarıda beraberlik için çaba gösterdik fakat başaramadık. Beraberlik hakkımızdı. Çok şansız kaybettik" dedi. Münih Türkgücü Ataspor ligdeki beşinci maçını 05 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Töging ile oynayacak. munihinsesi.com / özel
Landesliga'nın dördüncü haftasında deplasmanda TSV ECHING ile karşılaşan Münih Türkgücü Ataspor sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Landesliga'ya başladığı günden beri şansızlıkların peşini bırakmadığı Münih
Türkgücü AtasporTSV Eching deplasmanında da aynı kaderi yaşadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.


Münih Türkgücü Ataspor'da hafta içi transfer edilen Sinan Süngüoğlu da kadrodaki yerini aldı. Ancak Sinan'ın kondisyon eksikliği ve takıma uyum sorunu gözlerden kaçmadı.

İki takımda ilk yarıya dengeli başladı. Maçın 20. dakikasında rakip
takım Marco Juric'in ayağından golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Golün ardından Münih Türkgücü Ataspor'un atakları başladı. Maçın 42. dakikasında  Cengiz Ötkün ve Mevlüt Çam'ın girdiği etkili pozisyondan yararlanamayan Türkgücü Ataspor, ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladı.

Teknik Direktör Alper Kayabunar ikinci yarıya değişik bir kadro ile çıktı.

Maçın 52. dakikasında yeni transfer Sinan, yaklaşık 8 metreden topu auta
gönderdi. 

55. dakikada Sinan, Ferhat Mavi ve Cisse girdikleri pozisyonu 

değerlendiremedi.

Oyunun ikinci yarısında Münih Türkgücü Ataspor'un ardı ardına geliştirdiği
atakları rakip takımın kalecisi başarılı bir şekilde önledi.

83. dakikada çok iyi bir atakla ceza sahasına giren Cengiz Ötkün beraberliğe çok yaklaştı ancak kaleciyi geçemedi.

89. dakikada Sinan mutlak bir gol şansını kullanamadı.

Münih Türkgücü Ataspor bu maçta da güçlü rakibine karşı tecrübesizliğinin
kurbanı oldu ve maç 1-0 TSV ECHING üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Alper Kayabunar; "İlk yarıda takımım beklediğimizi yapamadı. Şansız bir gol yedik. İkinci yarıda beraberlik için çaba gösterdik fakat başaramadık. Beraberlik hakkımızdı. Çok şansız kaybettik" dedi.

Münih Türkgücü Ataspor ligdeki beşinci maçını 05 Ağustos Çarşamba günü
deplasmanda Töging ile oynayacak.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.