TÜRKİYE İLE AVRUPA ARASINDA OYUNCAK KÖPRÜSÜ KURULDU

Eğitim 15.01.2020 - 19:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2492+ kez okundu.
 

TÜRKİYE İLE AVRUPA ARASINDA OYUNCAK KÖPRÜSÜ KURULDU

CHP Bavyera Münih Birliği tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Avrupa ile Türkiye arasında oyuncak köprüsü kuruldu. Avrupa’da toplanan oyuncaklar gerçekleştirilen proje ile Türkiye’de ihtiyacı olan çocuklara gönderilecek.
CHP-Bavyera Münih e.V. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen organizasyonda "Oyuncaklarımızı paylaşıyor, beraber oynuyoruz" sloganı ile bir proje başlatıldı. Proje de Avrupa’daki çocukların kullanmadıkları oyuncaklar Türkiye'deki belediyelere ait  anaokullarına gönderilecek.   CHP-Bavyera Münih Gençlik Kolları Başkanı Utku Öziz yaptığı açıklamada; „Amacımız Bavyera'dan başlayarak Türkiye ve Almanya arasında daha sonra da diğer Avrupa ülkelerinde kardeş anaokulu kurmak. Sürdürülebilir bir dünya, bir gelecek için kullanılmayan oyuncaklarımız toplanıp oyuncak oynaması gereken küçük ellere teslim edilmeli. Çocuklarımızın beyin gelişiminde bir hayli önemi olan bu oyuncaklar tozlu raflarda, kolilerde, garaj ve depolarda değil küçük ellerde mutlu anasınıflarında olmalı. Oyuncaklar bir köşede kalmasın,  çocuklarımız tarafından oynansın.  Tüm hemşerilerimizden, vatandaşlarımızdan  Alman ve her kökenden olan komşularımızdan eski oyuncaklarını bekliyoruz” dedi.   Münih ve çevresinde bulunan oyuncaklar CHP Bavyera Münih (Landsberger Str. 183 Eingang West, 80687 München) adresinde toplanıyor. Munihinsesi.com / özel
CHP Bavyera Münih Birliği tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Avrupa ile Türkiye arasında oyuncak köprüsü kuruldu. Avrupa’da toplanan oyuncaklar gerçekleştirilen proje ile Türkiye’de ihtiyacı olan çocuklara gönderilecek.

CHP-Bavyera Münih e.V. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen organizasyonda "Oyuncaklarımızı paylaşıyor, beraber oynuyoruz" sloganı ile bir proje başlatıldı. Proje de Avrupa’daki çocukların kullanmadıkları oyuncaklar Türkiye'deki belediyelere ait  anaokullarına gönderilecek.

 

CHP-Bavyera Münih Gençlik Kolları Başkanı Utku Öziz yaptığı açıklamada; „Amacımız Bavyera'dan başlayarak Türkiye ve Almanya arasında daha sonra da diğer Avrupa ülkelerinde kardeş anaokulu kurmak. Sürdürülebilir bir dünya, bir gelecek için kullanılmayan oyuncaklarımız toplanıp oyuncak oynaması gereken küçük ellere teslim edilmeli. Çocuklarımızın beyin gelişiminde bir hayli önemi olan bu oyuncaklar tozlu raflarda, kolilerde, garaj ve depolarda değil küçük ellerde mutlu anasınıflarında olmalı. Oyuncaklar bir köşede kalmasın,  çocuklarımız tarafından oynansın.  Tüm hemşerilerimizden, vatandaşlarımızdan  Alman ve her kökenden olan komşularımızdan eski oyuncaklarını bekliyoruz” dedi.

 

Münih ve çevresinde bulunan oyuncaklar CHP Bavyera Münih (Landsberger Str. 183 Eingang West, 80687 München) adresinde toplanıyor.

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.