TÜRKLER BU KONUŞMAYI ÇOK SEVDİ

Yaşam 11.12.2020 - 07:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1590+ kez okundu.
 

TÜRKLER BU KONUŞMAYI ÇOK SEVDİ

Almanya'da Nordrhein-Westfalen Eyalet Başkanı Armin Laschet, meclis kürsüsünden yaptığı hararetli konuşmasında gurbetçilerden büyük alkış topladı..
Almanya'da Nordrhein-Westfalen Eyalet Başkanı Armin Laschet, meclis kürsüsünden yaptığı hararetli konuşmasında gurbetçilerden büyük alkış topladı..   Avrupa ve özellikle de Almanya’da, son yıllarda aşırı sağcılık, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı artarken, hatta Almanya’nın bazı bölgelerinde koronavirüsü Türklerin yaydığı bile söylenirken dikkat çeken bir konuşma geldi.   NRW (Nordrhein-Westfalen) Eyalet Başkanı Armin Laschet meclis kürsüsünden Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin hakkında yaptığı hararetli konuşmasında sarf ettiği övgü dolu sözler Almanya’da çok konuşuldu.   "BİZLERE UMUT OLMASI..."   Laschet, Uğur Şahin'in başarılarından bahsettiği konuşmasında, "1969 da 4 yaşında bir çocuk olarak Türkiye’den Ford fabrikasında çalışan babasının yanına gelen ve eğitimini Almanya'da yaparak; hatta okul birincisi olan bir Türk'ün bugün salgına karşı aşı bularak bizlere umut olması bizleri mutlu ediyor. Almanya'daki aşırı sağcıların bunu görmesini diliyoruz. Almanya'daki sağduyu vatandaşlar, yabancıların gelmesinden çok memnunuz iyi ki gelmişler diyor” dedi.     Konuşma sosyal medyada özellikle gurbetçi vatandaşlar tarafından paylaşım rekorları kırdı.    İşte o konuşma..   Münihin Sesi Sosyal Medya adresleri; FacebookSayfa➤ https://www.facebook.com/munihinsesi Instagram➤ https://www.instagram.com/munihinsesi FacebookGrup➤ https://www.facebook.com/groups/munihinsesi Youyube ➤ https://www.youtube.com/munihinsesi WhatsAppGrup ➤ +905368638699          
Almanya'da Nordrhein-Westfalen Eyalet Başkanı Armin Laschet, meclis kürsüsünden yaptığı hararetli konuşmasında gurbetçilerden büyük alkış topladı..

Almanya'da Nordrhein-Westfalen Eyalet Başkanı Armin Laschet, meclis kürsüsünden yaptığı hararetli konuşmasında gurbetçilerden büyük alkış topladı..

 

Avrupa ve özellikle de Almanya’da, son yıllarda aşırı sağcılık, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı artarken, hatta Almanya’nın bazı bölgelerinde koronavirüsü Türklerin yaydığı bile söylenirken dikkat çeken bir konuşma geldi.

 

NRW (Nordrhein-Westfalen) Eyalet Başkanı Armin Laschet meclis kürsüsünden Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin hakkında yaptığı hararetli konuşmasında sarf ettiği övgü dolu sözler Almanya’da çok konuşuldu.

 

"BİZLERE UMUT OLMASI..."

 

Laschet, Uğur Şahin'in başarılarından bahsettiği konuşmasında, "1969 da 4 yaşında bir çocuk olarak Türkiye’den Ford fabrikasında çalışan babasının yanına gelen ve eğitimini Almanya'da yaparak; hatta okul birincisi olan bir Türk'ün bugün salgına karşı aşı bularak bizlere umut olması bizleri mutlu ediyor. Almanya'daki aşırı sağcıların bunu görmesini diliyoruz. Almanya'daki sağduyu vatandaşlar, yabancıların gelmesinden çok memnunuz iyi ki gelmişler diyor” dedi.  

 

Konuşma sosyal medyada özellikle gurbetçi vatandaşlar tarafından paylaşım rekorları kırdı. 

 

İşte o konuşma..

 
Münihin Sesi Sosyal Medya adresleri;
WhatsAppGrup ➤ +905368638699

 

 

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.