ÜÇ BEŞ KİŞİ’DEN YENİ BİR PROJE

Yaşam 17.10.2016 - 06:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1238+ kez okundu.
 

ÜÇ BEŞ KİŞİ’DEN YENİ BİR PROJE

Sıra dışı etkinlikleriyle gündem yaratan ÜçBeş Kişi Derneği “Presseclub Neu-Aubnig” ‘i tanıttı.
Yeni projede Meryem Bilik ve Suna Günay adlı iki genç kız,  Neu-Aubing semtinde oturan göçmenlerle röportajlar yapacaklar.  Sıra dışı etkinlikleriyle gündem yaratan ÜçBeş Kişi Derneği “Presseclub Neu-Aubing” ‘i tanıttı. Yeni projede, Meryem Bilik (16)  ve Suna Günay (17) adlı lise öğrencisi iki genç kız,  Neu-Aubing semtinde oturan göçmenlerle röportajlar yapacaklar. Bünyesinde 50 derneği barındıran “MORGEN Münihli Uyum Organizasyonları Ağı” tarafından desteklenen projenin hedefi semtte ön yargıların kalmasına yardımcı olmak ve uyumun gelişiminde çözümler üretmek olacak. Proje tanıtımında konuşan “MORGEN Münihli Uyum Organizasyonları Ağı” Müdürü Peter Hilkes, ÜçBeş Kişi Derneği yöneticilerine bölgedeki uyuma olan katkılarından dolayı teşekkür etti. ÜçBeş Kişi Derneği Başkanı Levent Ekiz ise yaptığı konuşmada “Özellikle gençleri örgütlenmelerine önem veren bir sivil toplum hareketiyiz. 25 yaş altı tüm gençleri projemizde aktif çalışmaya davet ediyoruz. Projemizi daha da geniş bir alana getirmek kısa süreli hedeflerimiz arasında” dedi. Meryem Bilik  ve Suna Günay, cami, okul ve diğer yerlerde yapacakları söyleşileri Aralık ayı sonunda bir kitapçıkta toplayıp yayınlayacaklar.   AHMET İNCEL / MÜNİH
Sıra dışı etkinlikleriyle gündem yaratan ÜçBeş Kişi Derneği “Presseclub Neu-Aubnig” ‘i tanıttı.

Yeni projede Meryem Bilik ve Suna Günay adlı iki genç kız,  Neu-Aubing semtinde oturan göçmenlerle röportajlar yapacaklar. 

Sıra dışı etkinlikleriyle gündem yaratan ÜçBeş Kişi Derneği “Presseclub Neu-Aubing” ‘i tanıttı. Yeni projede, Meryem Bilik (16)  ve Suna Günay (17) adlı lise öğrencisi iki genç kız,  Neu-Aubing semtinde oturan göçmenlerle röportajlar yapacaklar. Bünyesinde 50 derneği barındıran “MORGEN Münihli Uyum Organizasyonları Ağı” tarafından desteklenen projenin hedefi semtte ön yargıların kalmasına yardımcı olmak ve uyumun gelişiminde çözümler üretmek olacak. Proje tanıtımında konuşan “MORGEN Münihli Uyum Organizasyonları Ağı” Müdürü Peter Hilkes, ÜçBeş Kişi Derneği yöneticilerine bölgedeki uyuma olan katkılarından dolayı teşekkür etti. ÜçBeş Kişi Derneği Başkanı Levent Ekiz ise yaptığı konuşmada “Özellikle gençleri örgütlenmelerine önem veren bir sivil toplum hareketiyiz. 25 yaş altı tüm gençleri projemizde aktif çalışmaya davet ediyoruz. Projemizi daha da geniş bir alana getirmek kısa süreli hedeflerimiz arasında” dedi.

Meryem Bilik  ve Suna Günay, cami, okul ve diğer yerlerde yapacakları söyleşileri Aralık ayı sonunda bir kitapçıkta toplayıp yayınlayacaklar.  

AHMET İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.