ÜÇ BEŞ KİŞİDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

Yaşam 25.05.2016 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2485+ kez okundu.
 

ÜÇ BEŞ KİŞİDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

ÜÇ BEŞ KİŞİ Halk Hareketi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutladı.
ÜÇ BEŞ KİŞİ Derneği’nin merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte  gençler arasında spor müsabakaları yaparken yetişkinler de kendileri için hazırlanan çeşitli oyunlarla gençlerin coşkusuna ortak oldu.  Geleneksel Türk yemeklerinin de sunulduğu organizasyonda ziyaretçiler enfes yemeklerin tadına baktı. Çocuklar arasında çeşitli müsabakalar yapıldı ve başarılı olanlara özel olarak yaptırılan Üç Beş Kişi madalyaları takıldı. Bu müsabakalardan bir tanesi de 04-09 ve 10-14 yaşları arasında ki çocuklar arasında gerçekleştirilen Atatürk koşusu oldu.  Çocuklar kendi aralarında spor müsabakaları yaparken yetişkinler de halaylarla, oyun havaları ile 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı. Havanın da güzel olması ile geç saatlere kadar süren eğlencede büyüklerin sandalye kapma yarışı görülmeye değerdi. Üç Beş Kişi Derneği Başkanı Levent Ekiz etkinliği Münihin Sesi’ne değerlendirdi  “19 Mayıslar olduğu gibi tüm bayramlar halkındır. Halkın hak ettiği şekilde kutlanmalı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı aynı zamanda Atatürk’ü anma günü. Bugün burada insanlarımızla sportif faaliyetlerimizle bugünü çok neşeli bir şekilde kutlamak istedik” dedi. Deniz GEZGİNCİmunihinsesi.com / özel 
ÜÇ BEŞ KİŞİ Halk Hareketi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutladı.

ÜÇ BEŞ KİŞİ Derneği’nin merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte  gençler arasında spor müsabakaları yaparken yetişkinler de kendileri için hazırlanan çeşitli oyunlarla gençlerin coşkusuna ortak oldu. 

Geleneksel Türk yemeklerinin de sunulduğu organizasyonda ziyaretçiler enfes yemeklerin tadına baktı. Çocuklar arasında çeşitli müsabakalar yapıldı ve başarılı olanlara özel olarak yaptırılan Üç Beş Kişi madalyaları takıldı.

Bu müsabakalardan bir tanesi de 04-09 ve 10-14 yaşları arasında ki çocuklar arasında gerçekleştirilen Atatürk koşusu oldu.  Çocuklar kendi aralarında spor müsabakaları yaparken yetişkinler de halaylarla, oyun havaları ile 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı.

Havanın da güzel olması ile geç saatlere kadar süren eğlencede büyüklerin sandalye kapma yarışı görülmeye değerdi.

Üç Beş Kişi Derneği Başkanı Levent Ekiz etkinliği Münihin Sesi’ne değerlendirdi  “19 Mayıslar olduğu gibi tüm bayramlar halkındır. Halkın hak ettiği şekilde kutlanmalı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı aynı zamanda Atatürk’ü anma günü. Bugün burada insanlarımızla sportif faaliyetlerimizle bugünü çok neşeli bir şekilde kutlamak istedik” dedi.

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.