UETD MÜNİH KADIN KOLLARI ARI GİBİ

Siyaset 21.10.2015 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1996+ kez okundu.
 

UETD MÜNİH KADIN KOLLARI ARI GİBİ

UETD (Union of European Turkish Democrats) Münih Kadın Kolları seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.
26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için geriye sayım başladı. Yurtdışında oy kullanma süresi 25 Ekim Pazar günü  sona erecek. Yurtdışında ki seçmenlerin sandık başına gitmeleri için süre her geçen gün azalırken partiler arasında ki rekabet de iyice kızıştı.   Seçim için uzun süredir organize şekilde çalışmalar yapan UETD Münih Kadın Kolları,   son dakikaya kadar çalışmalarına devam ediyor. UETD Münih Kadın Kolları, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla seçim için yoğun mesai harcadı. Kadın Kollarının çalışmaları arasında  ev ziyaretleri ile seçmenleri sandığa çağırmak, kutsal topraklardan gelen hacıları karşılayıp seçime davet etmek, esnafları dolaşarak broşür dağıtmak,  sosyal medya üzerinden seçmenlere ulaşıp sandığa davet etmek,  Münih’in çeşitli bölgelerinde bulunan Ak Parti stantlarını ziyaret edip çalışmalara yardım etmek, camii ve kermes ziyaretlerinde bulunmak, seçmenler sandığa daha rahat gelebilsinler diye otobüs organizasyonu gerçekleştirmek gibi çalışmalarda bulundu. munihinsesi.com / özel
UETD (Union of European Turkish Democrats) Münih Kadın Kolları seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için geriye sayım başladı. Yurtdışında oy kullanma süresi 25 Ekim Pazar günü  sona erecek. Yurtdışında ki seçmenlerin sandık başına gitmeleri için süre her geçen gün azalırken partiler arasında ki rekabet de iyice kızıştı.  

Seçim için uzun süredir organize şekilde çalışmalar yapan UETD Münih Kadın Kolları,   son dakikaya kadar çalışmalarına devam ediyor.

UETD Münih Kadın Kolları, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla seçim için yoğun mesai harcadı. Kadın Kollarının çalışmaları arasında  ev ziyaretleri ile seçmenleri sandığa çağırmak, kutsal topraklardan gelen hacıları karşılayıp seçime davet etmek, esnafları dolaşarak broşür dağıtmak,  sosyal medya üzerinden seçmenlere ulaşıp sandığa davet etmek,  Münih’in çeşitli bölgelerinde bulunan Ak Parti stantlarını ziyaret edip çalışmalara yardım etmek, camii ve kermes ziyaretlerinde bulunmak, seçmenler sandığa daha rahat gelebilsinler diye otobüs organizasyonu gerçekleştirmek gibi çalışmalarda bulundu.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.