VIZYON´U OLAN FIRMALAR BAŞARILI OLUR

Eğitim 15.04.2016 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2662+ kez okundu.
 

VIZYON´U OLAN FIRMALAR BAŞARILI OLUR

Dr. Ali Koç, Başarılı firmaların mutlaka kendisini en iyi bir şekilde üç-beş cümle içerisinde anlatan bir „Vizyon“unun olduğunu söyledi.
Başarılı firmaların mutlaka kendisini en iyi bir şekilde üç-beş cümle içerisinde anlatan bir „Vizyon“unun olduğunu söyleyen Dr Ing Ali Koç, „“Vizyonu belli olan bir firma hem işçi alımında hemde yatırımının başarıya ulaşmasında doğru kararı verir. Çalışan eğer belirlenen vizyona uyabilecek müracaat edebileceği gibi personel alımı yapan bölümde mülakatlarini o çerçevede yapar. İşyeri sahibi olnalara tavsiyemiz mutlaka kendinize ait bir „“Vizyon“unuz olsun“ dedi.  Nürnberg Türk İşadamları Derneği EXUV´un daveti üzerine „“Isletmelerin personel alımı ve sonrasi“ konulu seminer veren Koç, kendi iş hayatında karşılaştıkları olumlu ve olumsuz hatıraları paylaşarak onlar üzerinden analizlerde bulundu. Büyük firmalarda işçi motivasyonunu etkileyen etkenlerin başında motivasyon ve huzur geldiğini belirten Koç, „“Calisani mutlaka dinlemek lazım. Onunda günlük hayat içerisinde ailesi yada çevresiyle sorunları olabilir. Çalışanların başındaki idarecei bunları zamanında fark edip işletme kuralları içerisinde yardımcı olmalidir“ şeklinde konuştu  Üyelerine yönelik yıl içerisinde çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini ifade eden Nürnberg EXUV Müdürü Mustafa Macit, özel bir firmada personel yönetimi alanında uzman bir kişi olan Dr.Koc´tan bugün çok şey öğrendik. Kendisine teekkür ediyoruz. Dernek olarak ilerleyen aylarda farklı konularda üyelerimizi seminerlerle eğitmeye devam edecegiz“ dedi. Erdal Akar / Nürnberg
Dr. Ali Koç, Başarılı firmaların mutlaka kendisini en iyi bir şekilde üç-beş cümle içerisinde anlatan bir „Vizyon“unun olduğunu söyledi.

Başarılı firmaların mutlaka kendisini en iyi bir şekilde üç-beş cümle içerisinde anlatan bir „Vizyon“unun olduğunu söyleyen Dr Ing Ali Koç, „“Vizyonu belli olan bir firma hem işçi alımında hemde yatırımının başarıya ulaşmasında doğru kararı verir. Çalışan eğer belirlenen vizyona uyabilecek müracaat edebileceği gibi personel alımı yapan bölümde mülakatlarini o çerçevede yapar. İşyeri sahibi olnalara tavsiyemiz mutlaka kendinize ait bir „“Vizyon“unuz olsun“ dedi.

 Nürnberg Türk İşadamları Derneği EXUV´un daveti üzerine „“Isletmelerin personel alımı ve sonrasi“ konulu seminer veren Koç, kendi iş hayatında karşılaştıkları olumlu ve olumsuz hatıraları paylaşarak onlar üzerinden analizlerde bulundu. Büyük firmalarda işçi motivasyonunu etkileyen etkenlerin başında motivasyon ve huzur geldiğini belirten Koç, „“Calisani mutlaka dinlemek lazım. Onunda günlük hayat içerisinde ailesi yada çevresiyle sorunları olabilir. Çalışanların başındaki idarecei bunları zamanında fark edip işletme kuralları içerisinde yardımcı olmalidir“ şeklinde konuştu

 Üyelerine yönelik yıl içerisinde çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini ifade eden Nürnberg EXUV Müdürü Mustafa Macit, özel bir firmada personel yönetimi alanında uzman bir kişi olan Dr.Koc´tan bugün çok şey öğrendik. Kendisine teekkür ediyoruz. Dernek olarak ilerleyen aylarda farklı konularda üyelerimizi seminerlerle eğitmeye devam edecegiz“ dedi.

Erdal Akar / Nürnberg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.