YAZ AŞIKLARI BU FESTİVALDE BULUŞACAK

Etkinlik 08.07.2016 - 17:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2164+ kez okundu.
 

YAZ AŞIKLARI BU FESTİVALDE BULUŞACAK

Münih 09 Temmuz Cumartesi günü çok büyük bir Türk organizasyonuna, Yaz Aşkı açık hava festivaline sahne olacak.
Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan organizasyonda Hande Yener, Grup 84, Gökçe, Kolpa, Umut kaya, Dj Musty, Vay Vay DJ Alperay, Dj Clef ve Ömer Ateş sahne alacak. Eğlence Mega Kapalı Aftershowparty ile devam edecek. Organizasyonu gerçekleştirenler tarafından;"3 yıllık planlama aşamasından sonra Türklere yönelik büyük bir Açık Hava Festivali düzenliyoruz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde iş ortaklarımıza, ve katılan sanatçılarımıza teşekkür ederiz. Almanya'da eşsiz ve devrimci bir şey gerçekleştiriyoruz" açıklaması yapıldı. Freifläche Optimolgelände - Friedenstrasse 10 adresinde gerçekleştirilecek etkinliğin biletlerine www.eventim.de sitesinden ulaşabilirsiniz.
Münih 09 Temmuz Cumartesi günü çok büyük bir Türk organizasyonuna, Yaz Aşkı açık hava festivaline sahne olacak.

Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan organizasyonda Hande Yener, Grup 84, Gökçe, Kolpa, Umut kaya, Dj Musty, Vay Vay DJ Alperay, Dj Clef ve Ömer Ateş sahne alacak. Eğlence Mega Kapalı Aftershowparty ile devam edecek.

Organizasyonu gerçekleştirenler tarafından;"3 yıllık planlama aşamasından sonra Türklere yönelik büyük bir Açık Hava Festivali düzenliyoruz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde iş ortaklarımıza, ve katılan sanatçılarımıza teşekkür ederiz. Almanya'da eşsiz ve devrimci bir şey gerçekleştiriyoruz" açıklaması yapıldı.


Freifläche Optimolgelände - Friedenstrasse 10 adresinde gerçekleştirilecek etkinliğin biletlerine www.eventim.de sitesinden ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.