YENİ YILA NAR İLE MERHABA

Kültür - Sanat 07.01.2016 - 12:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2587+ kez okundu.
 

YENİ YILA NAR İLE MERHABA

Kapılarını her Çarşamba günü müdavimlerine açan Münih Türk Kültür kahvesi yeni yıla narla merhaba dedi.
Türk Kültür Kahvesi'nin müdavimleri dün yine bir araya geldi. İçilen tarhana çorbalarının ardından Zeki Genç bereketin simgesi olarak kocaman bir nar kesip ziyaretçilere dağıtırken, yeni yılın herkese bereket getirmesi temennilerinde bulundu. Türk kültürünü yaşamak isteyenler her Çarşamba günü saat 18.00'den sonra Dompfaffweg 10 - Trudering adresinde bulunan Kültür Kahvesinde bir araya geliyor. Münih Türk Kahvesi'nde her ayın ilk Çarşamba günü açık oturum, ikinci Çarşamba günü belgsel film, üçüncü Çarşambası Şarkılar ve Türküler, dördüncü Çarşambası ise Barbara Yurtdas ile Türk Edebiyatı sohbetleri gerçekleştiriliyor. munihinsesi.com / özel
Kapılarını her Çarşamba günü müdavimlerine açan Münih Türk Kültür kahvesi yeni yıla narla merhaba dedi.

Türk Kültür Kahvesi'nin müdavimleri dün yine bir araya geldi. İçilen tarhana çorbalarının ardından Zeki Genç bereketin simgesi olarak kocaman bir nar kesip ziyaretçilere dağıtırken, yeni yılın herkese bereket getirmesi temennilerinde bulundu.

Türk kültürünü yaşamak isteyenler her Çarşamba günü saat 18.00'den sonra Dompfaffweg 10 - Trudering adresinde bulunan Kültür Kahvesinde bir araya geliyor.

Münih Türk Kahvesi'nde her ayın ilk Çarşamba günü açık oturum, ikinci Çarşamba günü belgsel film, üçüncü Çarşambası Şarkılar ve Türküler, dördüncü Çarşambası ise Barbara Yurtdas ile Türk Edebiyatı sohbetleri gerçekleştiriliyor.

munihinsesi.com / özel


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.