YURT DIŞI UÇUŞLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yaşam 04.06.2020 - 06:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1839+ kez okundu.
 

YURT DIŞI UÇUŞLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, dış hat uçuşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bilal Ekşi'nin Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle; Haklı olarak DIŞ HAT uçuşlarını soruyorsunuz. Önce teknik bir açıklama: Dünyada BÜTÜN HAVAYOLLARI  rezervasyon sistemleri, 330 veya 350 gün ilerisine kadar rezervasyon yapmak zorundadırlar.   ) Normal zamanda YAZ-KIŞ tarifesi belirlenir ve rezervasyon sistemine yüklenir.   Şu anda DIŞ HAT UÇUŞLARI 10 Haziran'a kadar Covid salgını sebebi ile OTORITELER tarafından DURDURULMUŞTUR.   Rezervasyon sisteminde 10 Haziran'dan itibaren gözüken uçuşlar tüm havayolları uygulamasında olduğu gibi en az 6 ay önce konulan, konmak zorunda olan tarifedir.   DIŞ HATLARIN yakında KADEMELİ OLARAK başlayacağı ÜMİDİNİ biz de taşıyoruz. Ulusal otoritelerimiz yanında sefer için KARŞI DEVLETLERİN DE izni gerekmektedir. Bu İzinler günlük takip edilmektedir. Emin olun biz herkesten daha fazla DIŞ HAT uçuşlarının açılmasını arzu ediyoruz.   Dış Hat uçuşlar genel olarak açıldığında: a- hangi ülkelere izin verildiği; b-hangi ülkelerin bize izin verdiği; c-tarihin ne olduğu; Belli olacak ve ona göre tarifeye son hali verilecek ve bu duruma göre zorunlu tarife değişikliği yapılacaktır. Sevgili Yolcularımız, Tüm bu süreçlerin hepinizi, hepimizi çok yorduğunun farkındayız. Dünya havacılık tarihinde inanılmaz bir krizi beraber yaşıyoruz. Aşırı belirsizliklerin olduğu bir ortamı inşaallah aşmak üzereyiz. Lütfen bir süre daha sabrınızı istirham ediyoruz.
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, dış hat uçuşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bilal Ekşi'nin Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle;

Haklı olarak DIŞ HAT uçuşlarını soruyorsunuz. Önce teknik bir açıklama:

  1. Dünyada BÜTÜN HAVAYOLLARI  rezervasyon sistemleri, 330 veya 350 gün ilerisine kadar rezervasyon yapmak zorundadırlar.
     
  2. ) Normal zamanda YAZ-KIŞ tarifesi belirlenir ve rezervasyon sistemine yüklenir.
     
  3. Şu anda DIŞ HAT UÇUŞLARI 10 Haziran'a kadar Covid salgını sebebi ile OTORITELER tarafından DURDURULMUŞTUR.
     
  4. Rezervasyon sisteminde 10 Haziran'dan itibaren gözüken uçuşlar tüm havayolları uygulamasında olduğu gibi en az 6 ay önce konulan, konmak zorunda olan tarifedir.
     
  5. DIŞ HATLARIN yakında KADEMELİ OLARAK başlayacağı ÜMİDİNİ biz de taşıyoruz. Ulusal otoritelerimiz yanında sefer için KARŞI DEVLETLERİN DE izni gerekmektedir. Bu İzinler günlük takip edilmektedir. Emin olun biz herkesten daha fazla DIŞ HAT uçuşlarının açılmasını arzu ediyoruz.

     
  6. Dış Hat uçuşlar genel olarak açıldığında:

a- hangi ülkelere izin verildiği;
b-hangi ülkelerin bize izin verdiği;
c-tarihin ne olduğu;


Belli olacak ve ona göre tarifeye son hali verilecek ve bu duruma göre zorunlu tarife değişikliği yapılacaktır.



Sevgili Yolcularımız, Tüm bu süreçlerin hepinizi, hepimizi çok yorduğunun farkındayız. Dünya havacılık tarihinde inanılmaz bir krizi beraber yaşıyoruz. Aşırı belirsizliklerin olduğu bir ortamı inşaallah aşmak üzereyiz. Lütfen bir süre daha sabrınızı istirham ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.