CHP GENÇLERİ TOPLADI

10.12.2019 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1753+ kez okundu.
 

CHP GENÇLERİ TOPLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Avrupa Gençlik Kolları sekizinci çalıştayı 6-8 Aralık tarihleri arasında İsviçre’nin Basel şehrinde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Bavyera – Münih Birliği Gençlik Kollarından Utku Öziz, Nazlı Akıllı ve Sezen Kınalı katıldı.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz ve CHP Ankara Gençlik Kolları Başkanı Deniz Bozkurt’un katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda ilk olarak Türkiye gündeminde büyük bir yer kaplayan son 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimleri hakkında konuşuldu, başkanların görüşleri alındı. Bu seçimlerin çalışmalarında sadece CHP’nin oy fazlalığı olan ilçelere değil, tüm ilçelere gidildiğinden; çalışmaların profesyonel ve bütünleştirici şekilde yürütüldüğünden ve tüm bunlar için gençlerin desteğini almanın başarıyı getirdiğinden bahsedildi.   Toplantıda Avrupa ve Türkiye arasındaki gençlik kolları ilişkileri hakkında fikirler sunuldu ve Avrupa içinde ve Avrupa – Türkiye arasında ortak projeler kararlaştırılırken, Ankara’da gerçekleştirilecek olan Kamp Projesi için hazırlıklar başlatıldı.   CHP Avrupa Gençlik Kolları’nın daha aktif olması için sosyal medya hesaplarının gerekliliği fikri sunuldu ve bu amaçla sosyal medya hesaplarının görevlileri belirlendi.   Ayrıca parti için çok önemli bir konu olan kurumsallaşma hakkında konuşuldu. Gençlik kollarının daha etkili bir iletişim içinde olması için birlik ve beraberlik içinde olmanın önemi vurgulandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Avrupa Gençlik Kolları sekizinci çalıştayı 6-8 Aralık tarihleri arasında İsviçre’nin Basel şehrinde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Bavyera – Münih Birliği Gençlik Kollarından Utku Öziz, Nazlı Akıllı ve Sezen Kınalı katıldı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz ve CHP Ankara Gençlik Kolları Başkanı Deniz Bozkurt’un katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda ilk olarak Türkiye gündeminde büyük bir yer kaplayan son 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimleri hakkında konuşuldu, başkanların görüşleri alındı. Bu seçimlerin çalışmalarında sadece CHP’nin oy fazlalığı olan ilçelere değil, tüm ilçelere gidildiğinden; çalışmaların profesyonel ve bütünleştirici şekilde yürütüldüğünden ve tüm bunlar için gençlerin desteğini almanın başarıyı getirdiğinden bahsedildi.

 

Toplantıda Avrupa ve Türkiye arasındaki gençlik kolları ilişkileri hakkında fikirler sunuldu ve Avrupa içinde ve Avrupa – Türkiye arasında ortak projeler kararlaştırılırken, Ankara’da gerçekleştirilecek olan Kamp Projesi için hazırlıklar başlatıldı.

 

CHP Avrupa Gençlik Kolları’nın daha aktif olması için sosyal medya hesaplarının gerekliliği fikri sunuldu ve bu amaçla sosyal medya hesaplarının görevlileri belirlendi.

 

Ayrıca parti için çok önemli bir konu olan kurumsallaşma hakkında konuşuldu. Gençlik kollarının daha etkili bir iletişim içinde olması için birlik ve beraberlik içinde olmanın önemi vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.