MÜNİH’TEN UMUT OLACAKLAR

Duyurular 27.01.2020 - 15:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1630+ kez okundu.
 

MÜNİH’TEN UMUT OLACAKLAR

Münihli Cumhuriyet Kadınları 08 Şubat Cumartesi günü Ägäis by Liman Restaurant’ta gerçekleştirecekleri “Gel umut sen ol” kampanyası ile Türkiye’nin ücra bölgelerinde yaşayan çocuklara giyecek yardımı yapacak.
Türkiye’de ki  Umutsen Gençlik Derneģi ile ortaklaşa yapacakları gecede amaçlarının ücra dağ bölgelerinde yaşayan çocukların yüzündeki gülümseme olabilmek olduğunu belirten Münihli Cumhuriyet Kadınları yaptıkları açıklamada; “ Bu soğuk kış günlerinde içinde bulundukları yoksulluk ve imkansızlaklardan dolayı ayaklarında lastik ayakkabı, terlik ve yırtılmış giysiler ile yaşam savaşı vermeye çalışan bu çoçuklarımızın üşümememeleri içın onların mont ve bot ihtiyaclarını karşılamak istiyoruz. Gecede toplanan bu yardımlar, ihtiyaç sahibi mağdur çocuk ve ailelerine yardım etmeyi kendisine amaç edinen, birlikte bu yola baş koyduğumuz Umutsen Gençlik Derneği ve Türkiyedeki gönül dostlarımız aracılığı ile bizlerden umut bekleyen bu çocuklarımıza ulaştırılacak. Hep birlikte çıktığımız bu umut yolcuğunda bizleri yalnız bırakmayan ve bizlere destek veren tüm yardımsever gönüllere çok teşekkür ediyoruz” denildi. munihinsesi.com / özel
Münihli Cumhuriyet Kadınları 08 Şubat Cumartesi günü Ägäis by Liman Restaurant’ta gerçekleştirecekleri “Gel umut sen ol” kampanyası ile Türkiye’nin ücra bölgelerinde yaşayan çocuklara giyecek yardımı yapacak.

Türkiye’de ki  Umutsen Gençlik Derneģi ile ortaklaşa yapacakları gecede amaçlarının ücra dağ bölgelerinde yaşayan çocukların yüzündeki gülümseme olabilmek olduğunu belirten Münihli Cumhuriyet Kadınları yaptıkları açıklamada; “ Bu soğuk kış günlerinde içinde bulundukları yoksulluk ve imkansızlaklardan dolayı ayaklarında lastik ayakkabı, terlik ve yırtılmış giysiler ile yaşam savaşı vermeye çalışan bu çoçuklarımızın üşümememeleri içın onların mont ve bot ihtiyaclarını karşılamak istiyoruz. Gecede toplanan bu yardımlar, ihtiyaç sahibi mağdur çocuk ve ailelerine yardım etmeyi kendisine amaç edinen, birlikte bu yola baş koyduğumuz Umutsen Gençlik Derneği ve Türkiyedeki gönül dostlarımız aracılığı ile bizlerden umut bekleyen bu çocuklarımıza ulaştırılacak. Hep birlikte çıktığımız bu umut yolcuğunda bizleri yalnız bırakmayan ve bizlere destek veren tüm yardımsever gönüllere çok teşekkür ediyoruz” denildi.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.