MÜNİH CHP GÖNÜLLÜLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Münih West Park’ta gerçekleştirilen organizasyonda gönüllüler mangal keyfiyle yemek yediler ve canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Yurt Dışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Mehmet Tüm canlı telefon bağlantısı ile CHP gönüllülerine bir konuşma yaptı.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Mehmet Tüm, “Partimiz CHP’nin yerel seçimlerde Türkiye’de birinci parti olmuştur. Bu başarıyı yaşadığımız yerlere, yani yurt dışına da taşıyacağız. Hep birlikte çalışıp, önümüzdeki seçimlerde partimizi iktidara getireceğiz” dedi.

Etkinlikte olmayı çok istediğini ancak yoğun çalışmaları nedeniyle etkinliğe katılmadığını belirten Mehmet Tüm; “Yakın zamanda Münih’e geleceğim. Yıllardır partimize emek veren yoldaşlarımızla ve CHP sevdalılarıyla bir araya geleceğim.  Çalışmalarımızı Münih’te daha da güçlendireceğiz” dedi.

Etkinliği düzenleyenlerden Gülbey Kılıç, izin sezonu öncesi pikniğe katılımın fazla ve çoşkulu olmasının kendilerini sevindirdiklerini belirtti.  Gülbey Kılıç; “Etkinliğimize gelen, bizleri bu güzel ve çoşkulu günde yalnız bırakmayan, etkinliğimize katkı sunan tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hep birlikte daha güçlü olacağız” dedi.

munihinsesi.com