MÜNİH KİTAP KULÜBÜ GENÇLERİN EĞİTİMİ İÇİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE BULUŞTU

Geisenhausen’ın ünlü Türk işletmelerinden Falım Bar’da gerçekleştirilen etkinliğe Rock’n Anatolia grubu müzikleri ile eşlik etti. Münihli Kitapseverler, Türk yemeklerine özgü menüsü ile kurulan büfede enfes lezzetlerin tadına vardı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Derya Seven gerçekleştirdiği konuşmasında; “Doğum günümde hiç kimseden hediye, çiçek, çikolata istemediğimi baştan söyledim. Onun yerine yanımda bir kumbara getirdim ve doğum günüme gelenlerden yardıma ihtiyacı olan gençler için bu kumbaraya destek olmalarını istedim” dedi.

İyiliği bulaştırmak için yapılan bu anlamlı etkinliğe katılmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Münih Kitap Kulübü Kurucusu Deniz Gezginci; “Biliyorum ki Falım Bar’ın işletmecisi Hüseyin Bey’de Türkiye’de çocukların okuması için destek oluyor. Landshut’un ve Münih Kitap Kulübü’nün sevilen isimlerinden Derya Seven arkadaşımızın da böyle güzel bir etkinliğe ön ayak olması ve bizleri buraya davet etmesi bizim için mutluluk vericiydi. Burada olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Eğlenceli geçen etkinlikte birlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı, halaylar çekildi.  Münih Kitap Kulübü üyeleri bir sonraki etkinlikte bir araya gelmek için sözleşti.

Münih Kitap Kulübü etkinliklerini www.instagram.com/munihkitapkulubu instagram adresinden takip edebilir, +905368638699 Whatsapp numarasından iletişim kurarak gruba katılabilirsiniz.

munihinsesi.com