PERA STAGE İLK OYUNU SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM DİRMİT İLE PERDELERİNİ AÇIYOR

Adını İstanbul’un çağdaş sanatın merkezi olan Pera’dan esinlenerek alan Pera Stage, “Diğer sanatın penceresi” sloganı ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Pera Stage ’in programı, tiyatro, müzik ve Stand-up gösterilerinden oluşan, özenle seçilmiş ve çağdaş/ kavramsal sanata adanmış bir seçkiden oluşuyor. Pera Stage, Türkiye ve Yunanistan’ın dinamik sanat çeşitliliğini ve kültürel zenginliğini yansıtan gösterileri doğrudan Avrupa’ya taşıyacak.

​Sanatseverlere hem ruhu besleyen hem de zihni harekete geçiren çok yönlü bir program sunacak olan Pera Stage, farklı şehirlerde ve özenle seçilmiş mekanlarda gerçekleştireceği etkinliklerle, programlarını mümkün olduğunca geniş kitlelere ulaştıracak.

Tiyatro gösterileri, müzik etkinlikleri, stand-up komedi, sergiler ve performanslar ile sanatseverlerin karşısına çıkacak olan Pera Stage, deneyimli kültür insanları Erkan Taşkıran, Sanem Çetin ve Konstantinos Mitsis tarafından hayata geçirildi.

İlk oyun “Sevgili Arsız Ölüm Dirmit”

Pera Stage tarafından sahneye konulacak ilk oyun yönetmenliğini Hakan Emre Ünal’ın yaptığı, Nezaket Erden’in oynadığı Sevgili Arsız Ölüm Dirmit olacak. 09 Kasım Cumartesi günü saat 19.30’da Münchner Volkstheater’da sahnelenecek olan oyunun bilet fiyatları 24 Euro’dan 39 Euro’ya kadar kategorisine göre değişiklik gösteriyor.

Pera Stage ile ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki adreslerden alabilirsiniz;

https://www.perastage.com/tr

https://www.perastage.com

Instagram hesabı: Perastage_de

Bilet Satış Linki:

https://tickets.muenchenticket.net/shop/215/link/event/425524

munihinsesi.com