SABAHATTIN ALI'NIN HAYATINI ANLATIYOR

Ferhat Göçer 25 yılı aşkın sanat yaşamında hiç bu kadar heyecanlanıp hiç bu kadar yorulmamıştı. Tiyatro ve Sabahattin Ali severlerin büyük ilgi gösterdiği müzikli oyun “Aldırma Gönül” Münih ve Augsburg’ta seyircisiyle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Dünyaca ünlü yazarımızı daha yakından tanımaya başlayınca, çektiği sıkıntıları ve dramatik hayat hikayesini iyice kavradıkça kendisiyle çok büyük bir bağ kurduğunu belirten Göçer; "Sabahattin Ali’yle tarif edilemez duygusal bir empati kurdum. Bazı noktalarda özdeşleştiğimi hissettim ve oyunda da Sabahattin Ali’yi oynamak değil de gerçekten onu kendi içimde hissederek canlandırmaya çalışıyorum. Ruhumu ona teslim ettim” derken, oyunun yönetmeni Ezel Akay’ın yönlendirmesiyle de Ali’ye görünüş olarak çok benziyor.

Sabahattin Ali’nin heyecanlarının, aşklarının, hüzünlerinin, hasretlerinin; kısaca hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği “Aldırma Gönül” oyununun biletleri hakkındaki detaylı bilgiye aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

Münih Bilet Satış İçin Bilgi;

Münihin Sesi: 0176 747 09 449
Güney Tours: 089 592 990

Augsburg Bilet Satış İçin Bilgi;

Tulpar Events: 0151 291 292 21
                          0157 79 59 1905

munihinsesi.com