CHARME, CHUZPE VE CAZIBE

Yaşam 18.03.2016 - 07:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 3372+ kez okundu.
 

CHARME, CHUZPE VE CAZIBE

Farklı dinlerden kadınlar Dünya Kadınlar Gününde buluştu
Idizem (Münih kültürlerarasi diyalog merkezi) Bayanlar platformunun 13 Mart Pazar günü Europäische Janusz-Koczak Akedemi´de  gerceklestirdigi dünya kadinlar günü programina yahudi, hiristiyan ve müslüman bayanlarin ilgisi yüksek oldu. Frauenseelsorge der Erzdiözese München und Freising ve Europäische Janusz-Koczak Akedemi`nin de isbirligiyle gerceklestirilen program, Stadtbund Münchner Frauen Verbände Yönetim Kurulu Baskani Renate Maltry`nin Kadin haklarinin  tarihi ve gelisimini  iceren konusmasiyla basladi. Üc  dinde öne cikan bayanlarin tanitimiyla ilgili yapilan  workshoplar, hem bu isimlerin taninmasini hem de gruptaki bayanlarin birbiriyle kaynasmasini sagladi. Kadinlarin akil, cesaret ve bilgisinin öne ciktigi masallarin,  müzikli bir sekilde anlatildigi programin  son bölümü katilimcilardan büyük alkis aldi. Dünya mutfagindan cesitlerin bulundugu ikram bölümüyle  biten programin, her yilin Kadinlar günü kutlamalari kapsaminda  farkli süprizlerle tekrarlanmasi planlanladiklarini söyleyen Idizem (Münih kültürlerarasi diyalog merkezi) Bayanlar platformu Başkanı Zeynep Akkaya“ Üc  dinde öne cikan bayanlarin tanitimiyla ilgili yapilan  workshoplar, hem bu isimlerin taninmasini hem de gruptaki bayanlarin birbiriyle kaynasmasini sagladi.“ dedi. Hüeyin Oluc / Münih
Farklı dinlerden kadınlar Dünya Kadınlar Gününde buluştu

Idizem (Münih kültürlerarasi diyalog merkezi) Bayanlar platformunun 13 Mart Pazar günü Europäische Janusz-Koczak Akedemi´de  gerceklestirdigi dünya kadinlar günü programina yahudi, hiristiyan ve müslüman bayanlarin ilgisi yüksek oldu.

Frauenseelsorge der Erzdiözese München und Freising ve Europäische Janusz-Koczak Akedemi`nin de isbirligiyle gerceklestirilen program, Stadtbund Münchner Frauen Verbände Yönetim Kurulu Baskani Renate Maltry`nin Kadin haklarinin  tarihi ve gelisimini  iceren konusmasiyla basladi.

Üc  dinde öne cikan bayanlarin tanitimiyla ilgili yapilan  workshoplar, hem bu isimlerin taninmasini hem de gruptaki bayanlarin birbiriyle kaynasmasini sagladi. Kadinlarin akil, cesaret ve bilgisinin öne ciktigi masallarin,  müzikli bir sekilde anlatildigi programin  son bölümü katilimcilardan büyük alkis aldi.

Dünya mutfagindan cesitlerin bulundugu ikram bölümüyle  biten programin, her yilin Kadinlar günü kutlamalari kapsaminda  farkli süprizlerle tekrarlanmasi planlanladiklarini söyleyen Idizem (Münih kültürlerarasi diyalog merkezi) Bayanlar platformu Başkanı Zeynep Akkaya“ Üc  dinde öne cikan bayanlarin tanitimiyla ilgili yapilan  workshoplar, hem bu isimlerin taninmasini hem de gruptaki bayanlarin birbiriyle kaynasmasini sagladi.“ dedi.

Hüeyin Oluc / Münih

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.